Bors de vita

Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 linguri telina
  • 2 rosii in bulion
  • ulei
  • patrunjel
  • 1 cana bors
  • delikat legume

Mod de preparare

Se curata carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa, dupa ce a dat in clocot, apoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt. Se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga legumele, cand carnea a fiert pe jumatate si se lasa la fiert. Se adauga rosiile in bulion taiate marunt. Separat, se da borsul intr-un clocot, se sareaza si se adauga in oala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot, apoi se stinge focul, se adauga patrunjelul si se lasa oala acoperita.


Borsul de vita se poate servi cu ardei iute sau smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors