Bors de urzici cu boia

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata maru

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. urzici
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. ardei gras
  • un virf de cutit de boia de ardei
  • o cescuta orez
  • sare
  • o lingura ulei
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cind au fiert se adauga borsul clocotit.
Se serveste cu mamaliga

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită

Încearcă o combinație inedită de plăcinte pizza și astfel obții o gustare rapidă și elimini risipa alimentară....

Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide