Bors de stevie cu macris

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se pune orezul lasind sa fiarba pina cind

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 400 gr. stevie
  • 200 gr. macris
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 lingurite marar
  • patrunjel si leustean tocat
  • 2 lingurite orez
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se pune orezul lasind sa fiarba pina cind este aproape gata. Se adauga stevia si macrisul taiate subtiri, se lasa sa dea un clocot, se adauga borsul clocotit si se lasa sa mai fiarba incet pina cind este gata orezul. Se adauga verdeata si se drege cu un ou.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor