Bors de sira de porc

Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 bucati de sira spinarii de porc taiate potrivit de mari
  • un morcov
  • radacina de patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceapa mare
  • o cutie mica de rosii cubulete in bulion
  • 1/2-1l l bors de tarate
  • 2 cartofi
  • 1/2 cescuta de orez
  • un ou
  • leustean verde
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece cu o lingurita de sare.Cand da in clocot,se spumeaza bine.Se curata zarzavatul de coaja ,se spala,se taie cubulete,ceapa taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.Se lasa sa fiarba cca 45 de minute,se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul.Cand cartofii incep sa se inmoaie,se adauga rosiile cubulete in bulion,borsul,se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute.Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.Se serveste fierbinte!

Pofta buna!

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea