Bors de primavara

Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 4 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de stevie
  • frunze de spanac
  • o lingurita de orez
  • 2 buc. cartofi
  • o lingura de bulion
  • o cana de bors
  • o legatura de marar
  • patrunjel si leustean
  • sare
  • boabe de piper

Mod de preparare

Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte zarzavaturi taiate fisii, bulionul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea un clocot. La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv omleta cu cascaval

Aperitiv omleta cu cascaval
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide