Bors de peste cu orez si zarzavaturi

Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste (crap
  • salau etc.)
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • zarzavat de supa
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ceasca de orez
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se adauga orezul si cand acesta este fiert se adauga bucatile de peste. Dupa cateva clocote, se adauga borsul clocotit, turnin d cite putin pana se potriveste de acru. Se adauga sare dupa gust si cateva frunze de leustean. Dupa cateva clocote se scot frunzele de leustean.


Cand se serveste, se adauga verdeata tocata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors