Bors de peste

Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cind orezul este fiert

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de orez
  • 2 rosii
  • sare
  • leustean tocat

Mod de preparare

Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa.

Cind orezul este fiert, se adauga pestele curatat si taiat felii, se fierb impreuna zece minute, se adauga leusteanul si rosiile fara coaja si taiate felii subtiri, dupa care se mai tine oala pe foc zece minute.
Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.

Alte retete

recomandate:

Ciorba de perisoare a la grec

Ciorba de miel

Ciorba gulas

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors