Bors de maruntaie de pasare

Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se adauga cind carnea este fiarta, o da

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta de orez
  • 1/2 litru bors
  • 1 ou
  • maruntaie
  • aripi si git de pasare
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna la inceput, cu incetul, citeva linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors