Bors de loboda cu usturoi

Loboda se spala in multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu ceapa tocata marunt si cu orezul spalat. Dupa ce au fiert,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 cepe
  • 2 linguri de orez
  • leustean
  • patrunjel
  • 1 cana de bors
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • usturoi verde
  • hrean ras

Mod de preparare

Loboda se spala in multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu ceapa tocata marunt si cu orezul spalat. Dupa ce au fiert, se adauga borsul si uleiul si si se mai lasa sa dea un clocot. La sfirsit, se adauga verdeata tocata marunt si se potriveste de sare. Pentru un gust deosebit, se adauga usturoi verde tocat marunt si o lingurita de hrean ras.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca de branza dulce, cu stafide

Pentru Paști, întotdeauna făceam câte 7-8 păscuțe (de obicei medii) pe care le împărțeam, în...

Desert pasca de branza dulce, cu stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide