Bors de hribi cu varza acra si verdeata

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de hribi uscati
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 500 g varza acra
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru bors de hribi cu varza acra si verdeata se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pune peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.


Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce