Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si se taie foarte subtire sau se dau
Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si se taie foarte subtire sau se dau pe razatoarea mare.Ceapa si patrunjelul verde se toaca,rosiile se curata de pielite si seminte si se toaca cubulete.Se pun legumele pregatite in oala,cu o lingura cu unt,pe foc mic,sa se inmoaie bine,apoi se adauga fasolea aproape fiarta,impreuna cu apa in care a fiert si se lasa sa fiarba.Se adauga bors cald,dupa gust,si se drege cu un galbenus amestecat cu 3linguri de smantana.
Se serveste cu ardel iute, fierbinte
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post