Bors de fasole grasa cu rosii si smintina

Se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga faina si rosiile date prin razatoare. Se ameste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. fasole grasa
  • 1 buc. ceapa mare
  • 2-3 buc. rosii
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura cu faina
  • 1/2 l bors
  • 1 ou
  • 100 gr. smintina

Mod de preparare

Se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga faina si rosiile date prin razatoare. Se amesteca si se mai tine citeva secunde pe foc, pina se ingroasa sosul format de rosii. Se toarna in oala cu fasole. Se fierbe in continuare la flacara mica. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat si borsul fiert separat. Se mai da un clocot. Dupa aproape 15 minute, se adauga in ciorba oul batut cu smintina.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor