Bors de fasole cu afumatura

Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. A

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/3kg fasole
  • ceapa
  • morcov
  • pastarnac-dupa gust
  • ciolan dezosat-dupa gust
  • 2 buc carnati afumati
  • bors
  • patrunjel
  • sare
  • piper-dupa gust

Mod de preparare

Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. Afumatura nu este obligatoriu sa fie aceeasi,poate pune fiecare ce doreste, ideea e sa fie afumata carnita.

La final adaugam borsul, mai lasam sa dea intr-un clocot si la final patrunjelul. Pofta buna!


Se serveste calda cu paine de casa.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors