Bors de fasole boabe

Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu fasolea morcovul si patrunje

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • frunze de leustean
  • 3 rosii
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu fasolea morcovul si patrunjelul. Dupa ce au fiert, se adauga sare, ceapa, leusteanul si rosiile curatate de pielite si seminte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote dupa care se acreste cu borsul, dupa gust.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de fasole verde

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors