Bors de dovlecei cu marar

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smintina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. dovlecei
  • 1 buc. rosie
  • 1/4 l bors
  • marar verde
  • sare
  • 2 linguri smintina
  • o lingurita orez

Mod de preparare

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smintina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Focaccia cu rosii cherry si rozmarin

O gustare grozav de buna si care poate fi servita la orice ora. Din cantitatea data am pregatit 2 blaturi de focaccia, una...

Focaccia cu rosii cherry si rozmarin
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide