Bors de cocos cu taitei de casa

Sanatate in farfurie

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de cocos (maruntaie, aripi, spate cu gat)
  • 2 morcovi
  • 1 bucatica telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 l bors de tarate
  • patrunjel si leustean verde
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa, cu un praf de sare. Dupa primul clocot, se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca. 20 de minute, apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust. Taiteii se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana, apoi se intinde o foaie subtire din aluat, cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors