Bors de ciuperci cu zarzavat

Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 ½ l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg ciuperci
  • zarzavat de supa
  • 1/2 l bors
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • 1 cescuta orez
  • sare

Mod de preparare

Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 ½ l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert.
Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors