Bors de cartofi

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • leustean
  • patrunjel si marar verde
  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • orez
  • unt
  • sare
  • 1
  • 5 l apa
  • bors

Mod de preparare

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp se curata si se taie cubulete mici cartofii si se adauga in vasul cu legume dupa aproximativ 20 de minute. Se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata si leusteanul. Dupa ce au fiert toate, se adauga borsul dupa gust.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciorba taraneasca de legume

Supa de curcan

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors