Bors de berbec cu loboda

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov, patrunjel, ardei, ceapa, verdeata, carne de berbec.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec de la gat
  • 1 morcov
  • o radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Borsul de berbec cu loboda este o reteta delicioasa ce poate fi pragatita si pentru masa de Paste.

Se spala bine carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt. Dupa ce atat carnea, cat si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga loboda taiata felii. Se lasa sa fiarba si loboda si se acreste cu borsul fiet separat.


Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Bors de peste
Bors de fasole neagra
Bors cu carne de oaie

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors