Bors cu ciuperci si verdeturi

Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ciuperci albe de cultura
  • 1 leg. leustean
  • 1 leg. patrunjel
  • 1 lingura Bors Magic
  • 3 leg
  • ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 5 leg.loboda
  • 3 leg. stevie
  • 5 leg. untisor
  • 50 g orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se toaca mai mare.Se taie cubulete morcovii si pastarnacul. Puneti-le, impreuna cu ceapa, in uleiul incins si caliti-le la foc potrivit 10 minute.

Puneti-le apoi la fiert in 3l apa.

Lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute, apoi adaugati

verdeturile si ciupercile, curatate, spalate si tocate mai mare.

Acoperiti oala cu un capac si lasati sa mai fiarba 20 de

minute.

La final, adaugati o lingura de Bors Magic (aprox. 7g),

leusteanul si patrunjelul, tocate marunt, si potriviti de sare si piper.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors