Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Încântă-ți papilele gustative cu această rețetă rafinată de spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate. O combinație perfectă de brânză gorgonzola cremoasă, zucchini proaspăt și roșii deshidratate aromate, care transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară de neuitat. Ideală pentru prânzuri rapide sau cine sofisticate.

Ingrediente

  • Ingrediente Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
  • 200 gr spaghete
  • 2 l apa
  • 100 gr branza gorgonzola picanta
  • 300 ml smantana lichida
  • 1 zucchini
  • 4-5 rosii deshidratate
  • 30 gr parmezan
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:

Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Taie zucchini în cubulețe.

Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și rumenește ușor zucchini, apoi adaugă usturoiul și roșiile tocate mărunt. Condimentează doar cu piper, aportul de sare fiind de la brânza gorgonzola.

Adaugă smântâna lichidă și lasă până când începe să fiarbă, apoi adaugă bucăți de brânză gorgonzola. Amestecă ușor în sos pentru a se topi brânza și sosul să devină omogen și cremos.

Scurge pastele de apă și adaugă-le peste sosul de brânză. Amestecă ușor ca să se întrepătrundă aromele. La final, adaugă puțin parmezan ras pentru un plus de savoare.

Spaghetele cu sos gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate sunt gata pentru a fi servite. Poftă bună!

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Parteneri