Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii - 2 kg
  • pastarnac - 1 buc
  • telina - 1 buc (mica)
  • busuioc proaspat - 1213 frunze
  • fresh de portocale - cca 1 litru
  • zahar brun - 1 lingurita
  • morcovi - 2 buc
  • parmezan ras - 100 g
  • crutoane - dupa preferinta
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul 
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors