Sos picant - ketchup

Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc. Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri - Suc de rosii
  • 2 linguri - Mustar
  • 150 grame - Zahar
  • 80 mililitri - Otet
  • 1 lingurita rasa - Piper
  • 2 aspirine simple (netamponate) pisate
  • 1 lingurita rasa - Nucusoara
  • 1 lingurita rasa - Enibahar
  • 1/2 lingurita - Sare
  • 1 lingura cu virf - Boia dulce
  • (1/2 lingurita boia iute-dupa gust)

Mod de preparare

Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc.

Totul se fierbe 15 minute si se pune fierbinte in sticle.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors