Sos chili

Sosul chili este un sos potrivit pentru feluri cu carne de poirc sau vitel, bucate de inspiratie mexicana, aperitive si pase.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei chili uscati
  • 1 catel usturoi
  • ½ lingurita chimen
  • ½ lingurita oregano
  • Un praf scortisoara
  • Un praf cuisoare
  • Sare

Mod de preparare

Curatati ardeii chili de seminte, apoi taiati ardeii in bucati de aproximativ 2 cm si puneti-i pe o tigaie. Adaugati 100ml apa, ustoroiul, chimenul, oregano, scortisoara si cuisoarele. Dati-i un clocot, apoi acoperiti tigaia, reduceti flacara si fierbeti amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ardeii chili (10-15 minute)

Dati amestecul de chili la blender pana obtineti o pasta omogena. Adaugati apa daca amestecul e prea gros. Asezonati cu sare.

 


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors