Sos Satay

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt de arahide – 125 g
  • Ghimbir ras – 1 lingurita
  • Pasta de ardei iute – 1 lingura
  • Sos de peste – 1 lingura
  • Usturoi – 1 catel
  • Fresh de lime – 2 linguri
  • Apa de cocos – 120 ml
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Adaugati toate ingredientele in blenderul OZEN cu mixare in vid HB300RE;
• Pentru vidare activati functia "Vacuum";
• Semnalul sonor indica faptul ca procesul de "Vacuum" s-a incheiat si ca puteti mixa ingredientele fin, in vid;
• Incepeti mixarea in vid si mariti treptat viteza de mixare;
• Atunci cand procesul de mixare este complet si preparatul este fin, deblocati supapa pentru vidare de pe aparat;
• Tehnologia de vidare intarzie oxidarea iar sosul poate fi pastrat mai mult timp;
• Cand doriti sa consumati preparatul, deblocati supapa de vidare de pe capacul vasului si consumati cu placere.
Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors