Sos pentru carne la gratar

Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura oregano verde
  • 1 lingura piper negru macinat
  • 1 lingurita sare
  • 4 leg. patrunjel verde
  • 2 capatani de usturoi
  • 150ml ulei de masline
  • 50ml otet de vin rosu
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 cepe rosii

Mod de preparare

Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este potrivita pentru a marina carnea inainte de prajire, dar se foloseste mai ales ca garnitura la carnea prajita pe gratar.


Alaturi de orice fel de carne prajita la gratar

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

O alternativa la salata de vinete

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala