Sos de ou

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza. Cand est

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 200 g ulei
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • 1 castravete mic in otet
  • cateva cozi de ceapa verde
  • tocate marunt

Mod de preparare

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza.

Cand este gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de carne tocata

Tocanita de vita

Tocana cu orez si legume

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors