Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza. Cand est
Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza.
Cand este gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Tocanita de carne tocata
Tocanita de vita
Tocana cu orez si legume
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Rocsi. A iesit un deliciu pufos, dulce-acrisor.
Desert prajitura turnata cu branza si visineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala