Sos de mustar

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie. Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Se condimenteaza cu sare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 100 g ulei
  • sare
  • putin otet sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie.

Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura.

Se condimenteaza cu sare.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciolan afumat cu fasole

Mancare de dovlecei

Dovlecei orientali

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf de orez cu pui la cuptor

Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...

Pilaf de orez cu pui la cuptor
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala