Sos de capere

Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit. "Stingeti" cu supa de pui sau de zarz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 400ml supa de zarzavat sau de pui
  • 2 linguri capere mari
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit.

"Stingeti" cu supa de pui sau de zarzavat.

Lasati sa fiarba, amestecand continuu, pentru a nu se

forma cocoloase.

Adaugati zeama de lamaie si smantana si caperele intregi sau taiate, dupa plac.

Mai fierbeti 5 minute, apoi luati vasul de pe foc si lasati sosul la racit.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors