M-am decis sa incerc o reteta de mustar de casa pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare.
M-am decis sa incerc o reteta de mustar pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare. Putine ingrediente si foarte usor de realizat.
Am pus toate ingredientele intr-un borcan de sticla, mai putin cele 2-4 linguri de apa calda, am omogenizat pana la dizolvarea mierii, l-am acoperit cu capac si l-am lasat la temperatura camerei 3 zile.
Dupa 3 zile am folosit blenderul vertical si am omogenizat bine.
Initial este foarte iute asa ca se mai lasa la temperatura camerei pentru a-si pierde din iuteala gustand din el zilnic sa vedeti cand capata iuteala dupa gustul dvs. Eu l-am lasat 4 zile si apoi l-am bagat la frigider, aproape isi pierduse de tot iuteala dar depinde de gustul fiecaruia.
Sursa acestui articol este blogul culinar http://mancare-bebe.blogspot.com
Mustarul de casa se tine la frigider si se consuma cu multa pofta alaturi de mancarurile preferate!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala