Sos Puttanesca

Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 fileuri de ansoa in ulei
  • 2 linguri de capere
  • 1 virf de cutit de boia iute
  • 15 masline verzi fara simburi
  • 15 masline negre fara simburi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 4 rosii
  • 3 linguli de ulei de masline
  • 1 lingura de frunze de busuioc tocat
  • 30 g parmezan ras

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii, si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer

Se toarna peste paste.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors