Paste cu sos

Pastele cu sos sunt ideale pentru o masa de pranz sau cina, deoarece se fac foarte usor, sunt gata in cateva minute si se savureaza cu mare placere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zarzavat
  • 1/2 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • apa
  • patrunjel

Mod de preparare

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.
Intre timp pregatim sosul: calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt. Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul. Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu. Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos. La sfarsit condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.
Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!!!!!!!!


Putem servi pastele cu sos si cu un adaos de sos iutel de la Bunatati din natura.

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere