Sos tartar cu patrunjel

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • maioneza - 325 g
  • oua - 2 bucati
  • ceapa verde - 150 g
  • mustar - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa verde, patrunjelul, ouale taiate marunt, mustarul, sarea si piperul. Se pastreaza la rece.

Sosul tartar cu patrunjel se serveste la preparate din peste, oua, subproduse din carne de vita.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi cu tarhon

Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!

Ciorba de cartofi cu tarhon
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala