Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 500 mI ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 cescuta apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat. Se adauga otet, apa, sare si se amesteca. Se toarna apoi uleiul, treptat, ca la maioneza si se amesteca mereu.
Se serveste cu peste prajit.

Alte retete:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...

Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala