Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 500 mI ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 cescuta apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat. Se adauga otet, apa, sare si se amesteca. Se toarna apoi uleiul, treptat, ca la maioneza si se amesteca mereu.
Se serveste cu peste prajit.

Alte retete:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors