Sos romanesc

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
  • 1 castravecior murat (cornison)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • fileuI de la o sardea
  • 1 ou
  • 1-2 linguri vin alb
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga un galbenus de ou, doua picaturi de otet, ulei si putin vin alb.
Se serveste la carne si peste.

Alte retete culinare:

Peste gatit in stil marocan

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors