Sos romanesc

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
  • 1 castravecior murat (cornison)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • fileuI de la o sardea
  • 1 ou
  • 1-2 linguri vin alb
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga un galbenus de ou, doua picaturi de otet, ulei si putin vin alb.
Se serveste la carne si peste.

Alte retete culinare:

Peste gatit in stil marocan

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi cu tarhon

Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!

Ciorba de cartofi cu tarhon
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala