Sos remulat

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul, castravetii taiati cubulete.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g maioneza
  • 300 g castraveti murati
  • 3 oua fierte
  • 3 legaturi de patrunjel
  • 300 g tarhon
  • 2 g piper
  • 100 g mustar
  • 25 ml otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul, castravetii taiati cubulete, patrunjelul si tarhonul tocate marunt, piperul macinat, ouale taiate cubulete si otetul si sarea.


Sosul remulat se serveste la preparate din peste, oua si legume.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors