Sos Remoulade

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 linguri (45 ml) mustar dulce
  • 1 lingurita (5 ml) hrean
  • 1 lingura (15 ml) paprika
  • (boia iute)
  • piper macinat proaspat
  • 1 catel usturoi
  • pisat
  • sare dupa gust
  • 125 ml otet alb de vin
  • 375 ml ulei
  • 6 cepe verzi tocate
  • 2 tulpini telina tocate
  • 2 frunze dafin
  • 2 linguri (30 ml) patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se amesteca pina ce compozitia capata consistenta unei maioneze. Se adauga apoi ceapa verde, telina, frunzele de dafin si patrunjelul. Inainte de a-l utiliza sosul se pune la frigider 2 ore. Cind se scoate, frunzele de dafin se inlatura.
Se serveste la diferite salate de peste alb sau creveti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors