Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in
Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se amesteca pina ce compozitia capata consistenta unei maioneze. Se adauga apoi ceapa verde, telina, frunzele de dafin si patrunjelul. Inainte de a-l utiliza sosul se pune la frigider 2 ore. Cind se scoate, frunzele de dafin se inlatura.
Se serveste la diferite salate de peste alb sau creveti
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala