Sos de mere cu hrean

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure cat mai fin. Adaugati zaharul, h

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 mere acrisoare
  • 2 linguri zahar praf
  • 1 lingura hrean ras cat mai fin
  • 2 linguri otet de mere
  • 1 de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de

coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure

cat mai fin.

Adaugati zaharul, hreanul ras foarte fin, otetul si zeama de lamaie. Condimentati cu sare si piper si amestecati ingredientele bine. Daca sosul este prea gros, se poate subtia cu putin ceai verde concentrat, cu zeama de lamaie sau cu smantana.
Se serveste alaturi de peste

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu dovleac

m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba

Desert cozonac cu dovleac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala