Pentru sos de lamaie lamaia se spala si se extrage sucul. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Uleiul se bate cu telul intr-un vas pana incepe sa se tulbure.
Pentru sos de lamaie lamaia se spala si se extrage sucul. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Uleiul se bate cu telul intr-un vas pana incepe sa se tulbure. Se adauga suc de lamaie, apa minerala sau sifon, sare de lamaie, sare, piper, continuand baterea. Se adauga patrunjelul si mararul.
Sosul de lamaie se serveste la peste, creier, ciuperci si alte preparate pregatite à la grec.
m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba
Desert cozonac cu dovleacIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala