Sosul de zmeura este o reteta de sos dulce. Pentru realizarea sosului ingredientele sunt: zmeura, zahar, galbenusuri si vin.
Sosul de zmeura se va potrivi excelent peste orice fel de inghetata. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga zmeura curatata si bine strecurata prin sita si o ceasca de vin cald. Se pune la foc si se amesteca mereu pana incepe sa se ingroase.
Se serveste la budinci sau alte preparate.
Alte retete care pot fi preparate cu zmeura:
Prajitura cu zmeura
Tarta cu zmeura si branza dulce
Tort de zmeura
Zilele trecute postase Simona niste poze cu o prajitura de post. Arata senzational si am rugat-o sa imi dea si mie...
Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocaleIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala