Sos de rom

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema. Se toarna laptele fierbinte si se am

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 75 ml rom
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 lingura amidon

Mod de preparare

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mereu pe foc pana ce amestecul capata consistenta unui sos. Se ia sosul de pe foc si se adauga romul, amestecand.
Se serveste la budinci dulci.

Alte retete:

Tiramisu

Chec pufos

Gogosi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors