Sos de portocale

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de portocale. Se pune vasul pe foc si se b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 250 ml vin alb
  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • coaja rasa de portocala

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de portocale. Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia, cu telul, pana se ingroasa.
Se serveste la budinci.

Alte retete:

Gogosi

Chec pufos

Papanasi fierti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors