Sos gros de tarhon

Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le cali

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g tarhon
  • 100 g untura
  • 50 g de ceapa rosie
  • 5 g boia de ardei
  • se recomanda 1
  • 2 l solutie salina
  • dupa gust

Mod de preparare

Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa.

Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le calim impreuna. Tragem de pe foc si adugam boia de ardei. Amestecam repede si diluam cu apa sarata in clocot. Fierbem si acoperim cu un capac. Punem in cuptorul incins si il coacem pana este gata. Dup ace am scos tarhonul din cuptor, il amestecam cu o furculita pentru friptura. Tarhonul se poate pregati si fara ceapa si boia. Tarhonul se tine in baie de aburi pana la servire.
Alte retete recomandate

Sos de spanac

Pui cu sos

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors