Sos de zarzavat

Se rade sau se taie ceapa marunt intr-o cratita cu tot zarzavatul ras, se toarna uleiul, se inabusa pe aragaz si se adauga putina apa. Se pune sare, s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 1 telina
  • 3 linguri bulion
  • 5-6 rosii mari
  • 3-4 cepe
  • 1 cartof
  • 4 linguri ulei
  • vin
  • sare
  • 1/2 foaie dafin
  • ienibahar

Mod de preparare

Se rade sau se taie ceapa marunt intr-o cratita cu tot zarzavatul ras, se toarna uleiul, se inabusa pe aragaz si se adauga putina apa. Se pune sare, se fierbe si spre sfirsit se adauga foaia de dafin si ienibaharul. Ca sa fie mai fin, se trece prin sita si se mai fierbe si cu vinul. Acest sos se intrebuinteaza la mincari reci de iepure, limba, gisca, rata cu masline, la fripturi etc.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors