Sos de sparanghel

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sparanghel proaspat
  • 150 g mascarpone
  • un litru supa de legume
  • un cartof
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asezonati cu sare si piper si amestecati din nou. Diluati crema de sparanghel dupa gustul dumneavoastra, cu pana la un litru de supa de legume fierbinte.

Pentru mai multa savoare, puteti adauga la momentul

servirii putin cascaval sau parmezan ras.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide