Sos de parmezan si ceapa rosie

Se incorporeaza in smintina ardeiul, ceapa rosie si ceapa verde tocata. Se adauga parmezanul, piperul si se presara ceapa verde tocata deasupra.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei rosu
  • taiat marunt
  • 1 ceapa rosie
  • tocata marunt
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 450 ml smintina
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingurita de piper negru
  • macinat
  • ceapa verde pentru ornat

Mod de preparare

Se incorporeaza in smintina ardeiul, ceapa rosie si ceapa verde tocata. Se adauga parmezanul, piperul si se presara ceapa verde tocata deasupra.
Se poate servi cu chips sau frigarui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu orez si ananas

Lasagna cu orez si ananas
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide