Sos de macris

Macrisul curatat, spalat si scurs se pune la foc in ulei incins, se sareaza si se lasa sa se inabuse sub capac, pana scade toata zeama. Se presara fai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g macris
  • 50 g unt sau 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • 100 ml smantana
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Macrisul curatat, spalat si scurs se pune la foc in ulei incins, se sareaza si se lasa sa se inabuse sub capac, pana scade toata zeama. Se presara faina si se stinge cu lapte, pana capata consistenta unui sos gros. Se indulceste cu putin zahar. Se adauga smantana si se mai da un clocot. Se serveste cu cartofi fierti sau fripti.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors