Sos cu branza de vaci si verdeata

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • o legatura de patrunjel
  • 2 crengute de tarhon
  • 3-4 frunze de menta
  • 2 codite de ceapa verde
  • 2 rosii mici
  • zeama de la ½ de lamaie
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se  amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt, iar la urma, se pun rosiile tocate.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors