Sos picant cu brinza de capra si masline

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se inc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva fire de busuioc
  • un catel de usturoi
  • 50 gr. masline negre fara samburi
  • 250 gr brinza de capra
  • 125 gr brinza de vaci
  • 3 linguri suc de lamiie
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se incorporeaza ulei si sucul de lamiie. Se adauga maslinele cubulete, usturoiul tocat, frunzele de busuioc tocate si se condimenteaza cu sare si piper.
Se orneaza cu frunze de busuioc si masline.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala