Sos picant

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul. Se adauga rosiile trecute prin sit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cepe
  • 1 jumatate lingurita piper
  • 1 pahar vin alb
  • 2 linguri otet
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri zeama de carne
  • 1 lingura faina
  • 2 castraveti acri

Mod de preparare

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul. Se adauga rosiile trecute prin sita si zeama de carne, se mai fierbe un sfert de ora, iar apoi se adauga o lingura de faina si se amesteca mereu. Se pun doi castraveti acri taiati marunt si se amesteca bine.


Poate fi servit cu paste, cartofi prajiti sau la sandviciiuri.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors